Moje skromne 375 l
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Moje skromne 375 l
Witam i prosze o krytyke i ewentualne porady co powinienem zmienic.Pozdrawiam
Re: kolejne
[/quote]Rav pisze:sorki nie moge wysłac fotek
- Załączniki
-
- PICT0100.JPG (228.92 KiB) Przejrzano 8848 razy
-
- PICT0094.JPG (243.62 KiB) Przejrzano 8849 razy
Re: Moje skromne 375 l
Te korzenie to z wycinki lasu deszczowego czy jakRav pisze:Witam i prosze o krytyke
Ich ilośc i jakość mnie powaliła. Dodatkowo ten gurami mnie osłabia. Taki wystrój IMO dobry by był dla naskalników lub księżniczek. Pomijam fakt trudności w czyszczeniu dna, gdy pokarm sie dostanie pod zwalony i pościnany las deszczowy. Temu nawet glonojady nie podołają a za jakiś czas witamy w dziale choroby. Zresztą ten turkus z ostatnich zdjęc to już na sobie coś ma co powoduje że jest matowy.
Adam
Nowicjuszu - brak imienia wcześniej mnie zobligował do zrobienia wyjątku ale skoro dyskusja sie toczy to może coś tam wstawisz w podpisie jak ja. Ciekawi mnie to, jak Ty będziesz czyścił dno skoro ryby denne nie dojdą wszędzie a TY co ... będziesz wszystko wyciągał z akwa i zbierał syfki
Bo nie powiesz, że wziernik zastosujesz w akwa ze światłowodem i kamerką by wiedzieć co i jak pod korzonkiem
Adam
Adam
Proszę mała sugestia i bez ponaglania o "uzupełnienie profilu" sam zainteresowany wpisał swe imię. Ciekawe jest, że obaj zalogowaliśmy się tego samego dnia. W akwa tym widać wielkośc i doświadczenie ręki mistrza. Wiele się trzeba uczyć by dojść do takiej perfekcji i smaku. Ja nigdy nie osiagnę tego bo zbyt mało wiem o dyskach. Obecnie jestem na etapie czytania i brania nauki od takich mistrzów jak Rafał i jego dokonania na PKMD od czasu zalogowania się w lutym 2006. Wystarczy dać pokaż wszystkie posty i mamy obraz całości. A ile twórczej wiedzy
Rafał bądź mym GURU
(Post jest odpowiedzią na prywatna wiadomość)
Adam
(Post jest odpowiedzią na prywatna wiadomość)
Adam
-
Iwek_22
Drogi Rafale na rybach się nie znam tak dobrze jak Ty i czeka mnie długa droga by Ci dorównać - 2 lata jak napisałeś. Znam się za to na innych tam takich:Rav pisze:Będe beszczelny ale jakośc moich ryb osiągniesz za 2 lata.Powodzenia-Entuzjasto za tyche
"Będę bezczelny ale jakość moich ryb osiągniesz za 2 lata. Powodzenia - Entuzjasto za dychę"
tak powinienieś to napisać - chyba, że chodzi Ci o szczelność połączeń i miasto Tychy.
Adam