Nie odkładajcie na ostatnią chwilę tego, co można spokojnie zrobić kilka dni wcześniej.
26 - 28 czerwca - Akwarystyczny Zjazd - Krutynia 2009
Moderator: przynenta
- gajowy
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Krzysztof Gajoszek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
- Kontaktowanie:
Jak wspomnę nasze spotkania w Zawoi to łezka się w oku kręci. Teraz też napewno będzie zaje....fajnie i dlatego nie odpuszczę tego spotkania. W tym roku z wiadomych przyczyn ilośc naszych spotkań będzie zapewne ograniczona więc to będzie jedna z niewielu okazji aby się spotkać, pogadać pewne rzeczy ustalic i generalnie spędzić czas w miłym gronie.
GAJOWY- jedno miejsce
Tym razem jadę sam bo Basia nie lubi kajaków i poza tym ktoś musi z dziećmi zostac w domu

GAJOWY- jedno miejsce
Tym razem jadę sam bo Basia nie lubi kajaków i poza tym ktoś musi z dziećmi zostac w domu
- Diamond-Cukero
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Andrzej Nowicki
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Katowice
- Kontaktowanie:
- Deszczowatwarz
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Rafał Mamątow
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Ostrołęka
- Kontaktowanie:
Widzę że chętnych na spotkanie kajakowe nie brakuje. W momencie powstawania pomysłu uznaliśmy że to będzie trafione przedsięwzięcie ze wzgledu na miejsce, czas i kilka innych czynników jak przepiękna roślinność o której już pisał Andrzej.
Moi drodzy ośrodek jest całkiem przyzwoity i naprawdę warto przyjechać na te kilka dni na mazury. Mam nadzieję że tak krótka lista zgłoszeń to tylko chwilowa niedyspozycja Andrzeja który jest w podróży.
Ja ze swojej strony mogę tylko gorąco polecić zaplanowaną przez PKMD imprezę plenerową.
Rafał
Moi drodzy ośrodek jest całkiem przyzwoity i naprawdę warto przyjechać na te kilka dni na mazury. Mam nadzieję że tak krótka lista zgłoszeń to tylko chwilowa niedyspozycja Andrzeja który jest w podróży.
Ja ze swojej strony mogę tylko gorąco polecić zaplanowaną przez PKMD imprezę plenerową.
Rafał
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Przypominam, że w związku z orgnizowaną na Krutyni imprezą, do dnia 15 kwietnia musimy podać pełną ilość zarezerwowanych miejsc i za każde z nich wpłacić zaliczkę w wysokości 100 zł.
W tej sytuacji proszę, by osoby które telefonicznie zgłaszały chęć uczestniczenia a nie zrobiły tego pisemnie, uczyniły to jak najszybciej.
Nadmieniam, iż impreza ma charakter otwarty (integracyjny) i mogą w niej uczestniczyć wszyscy akwaryści a nie tylko członkowie PKMD.
W tej sytuacji proszę, by osoby które telefonicznie zgłaszały chęć uczestniczenia a nie zrobiły tego pisemnie, uczyniły to jak najszybciej.
Nadmieniam, iż impreza ma charakter otwarty (integracyjny) i mogą w niej uczestniczyć wszyscy akwaryści a nie tylko członkowie PKMD.
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Otatnie dni by dopisać się na listę !!!!!!!!!!
Na wniosek zaintresowanych, w trakcie trwania imprezy przewidziane jest między innymi sympozjum na temat sposobów i metod prowadzących do dalszego rozwoju akwarystyki w Polsce i omówienia potrzeby konsolidacyjnych przedsięwzięć w dobie kryzysu gospodarczego.
Na wniosek zaintresowanych, w trakcie trwania imprezy przewidziane jest między innymi sympozjum na temat sposobów i metod prowadzących do dalszego rozwoju akwarystyki w Polsce i omówienia potrzeby konsolidacyjnych przedsięwzięć w dobie kryzysu gospodarczego.